Cliëntenervaringen

 

Annemiek, 31 jaar

Lage rug met uitstraling naar bil en been. 

‘Door Amanda’s uitleg in simpele taal, snapte ik waarom een te holle rug bij mijn situatie niet goed was. De begeleiding in het afleren van deze holle onderrug in mijn basishouding, ging heel stapsgewijs, waardoor het natuurlijk aanvoelde. Als mijn klachten in mijn lage rug weer opspelen, weet ik nu wat ik moet doen’.

 


 

Sanne, 28 jaar

Bekkenklachten tijdens zwangerschap

‘Bij Amanda heb ik vooral geleerd dat een ontspannen houding een positief effect heeft op mijn klachten. Verder was de behandeling zeer praktisch. Eerst kon ik niet langer dan een kwartier pijnloos wandelen. Nu ik weet waar ik op moet letten kan ik meer dan een half uur pijnloos wandelen’.

 


 

Deborah, 39 jaar

Urineverlies bij traplopen, bukken en tillen

‘Bij veel therapieën kreeg ik het idee dat het effect tijdelijk was en de behandeling een standaard proces was. Bij Amanda voelde dit niet zo. Ze nam echt de tijd om goed te onderzoeken wat de oorzaak was van mijn klacht. Hierdoor was de behandeling helemaal op mij afgestemd’ 

 


 

Astrid, 56 jaar

Onderrugklachten. 

‘Bij Amanda terecht gekomen voor o.a. onderrugklachten. Zij is erg betrokken, deskundig en vriendelijk. De oefeningen die ik ook thuis doe worden goed uitgelegd, waardoor mijn herstel in een stijgende lijn zich heeft ontwikkeld.’.

 


Mohamed, 31 jaar

Nek - en rughernia

‘Ik kwam binnen met extreem heftige klachten vanuit een nekhernia en een rughernia. Lopen en zitten ging nauwelijks. De pijn straalde voornamelijk uit in mijn armen en benen. Met behulp van Amanda ben ik binnen een jaar zo goed als volledig hersteld. Ze heeft keihard haar best gedaan om de juiste oefeningen te vinden voor mij. Ze stelt je op je gemak, doet de oefening voor, motiveert en begeleid je naar een doel. Ik ben super blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en raad het iedereen aan die het nodig heeft.’.

 


 

Aanmelden als cliënt