Contact

Praktische informatie

De praktijk voor oefentherapie Cesar en Mensendieck is gevestigd in Breda Princenhage. Met zowel de auto als het openbaar vervoer ben ik goed bereikbaar. Er stopt een bus nagenoeg tegenover de praktijk en er zijn vele uitvalswegen.

Van buitenaf kun je het gebouw herkennen aan het grote welkomstbord met verschillende kleuren. Rondom het gebouw zijn er genoeg gratis parkeermogelijkheden. Verder is de ingang rolstoeltoegankelijk. Bij binnenkomst mag je plaatsnemen in de openbare wachtruimte. Dan kom ik je daar ophalen.

Bij de eerste afspraak dien je je legitimatiebewijs en (indien van toepassing) je verwijsbrief mee te nemen. Verder het vriendelijke verzoek om iedere behandeling je eigen handdoek mee te nemen.

 

Ben ik verzekerd?

Oefentherapie wordt vanuit je aanvullende verzekering vergoed. Bel jouw verzekering als je niet zeker weet of je aanvullend verzekerd bent. Zij kunnen je ook meteen vertellen hoeveel behandelingen je in je pakket hebt.

 

Particuliere tarieven

Mocht je enkel een basisverzekering hebben of ben je al door je behandelingen heen? Hieronder zijn mijn particuliere tarieven te vinden. Deze kun je na de behandeling per pin bij mij betalen.

 

Intake: €45,-

Reguliere behandeling: €35,-

 

Bij korter dan 24u afmelden, breng ik het volledige reguliere behandeltarief van €35,-  in rekening.