Unieke werkwijze

Behandelproces

Mijn werkwijze is informeel. Graag leer ik jou als persoon kennen zodat ik zoveel mogelijk rekening kan houden met jouw persoonlijke situatie en jouw omgevingsfactoren.

 

Ik neem je mee in het onderzoek, zodat je vervolgens goed uitgelegd krijgt wat er speelt. Dit stukje educatie zorgt ervoor dat je in het behandelproces snapt waarom we bepaalde oefeningen en houdingen aan het oefenen zijn. Mijn doel is dat je zelf therapeut wordt voor je eigen klachten en mij in de toekomst niet meer nodig hebt.

 

Verder vind ik samenwerken een belangrijk onderdeel van het proces. Hoe meer input jij als patiënt levert, hoe groter de kans is dat de behandeling op jouw persoonlijke situatie is afgesteld.

 

Tot slot kun je van me verwachten dat ik verder denk dan alleen behandelen in de praktijk. Ik ga praktisch te werk. Daar waar jij de heftigste klachten ervaart, daar wil ik zijn. Mocht je bijvoorbeeld je pijnlijkste klachten ervaren tijdens autorijden, dan stap ik bij je in de auto om te kunnen beoordelen hoe je dit houdingstechnisch doet en hoe dit anders kan.

Aanmelden als cliënt