Wie ben ik

Amanda Visser

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van mijn praktijk. Mijn naam is Amanda Visser, woonachtig in Breda en sinds 2019 afgestudeerd als oefentherapeut. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in de praktijk van Mariska ’t Hart in Rotterdam.

Op deze werkplek heb ik veel ervaring op gedaan in het behandelen van mensen met hernia's. Deze mensen komen soms huilend binnen en gaan aan het einde van het behandeltraject vaak met een lach de deur weer uit. Het geeft mij erg veel voldoening om bij te mogen dragen aan deze sterke vooruitgang.

Daarnaast is mijn interesse in klachten in en rondom het bekken ontstaan doordat ik twee zwangerschappen heb mee mogen maken en heb ervaren welke klachten er kunnen optreden tijdens, maar ook zeker na je zwangerschap.                                                            

Hoe mooi is het als ik andere zwangere dames en moeders kan helpen bij het zo lang mogelijk pijnvrij blijven bewegen? Daarom heb ik de keuze gemaakt om mezelf te specialiseren tot bekkenoefentherapeut, registratie verwacht begin 2022. In september 2021 heb de stap gezet om een eigen praktijk te starten in Breda.

 

Naast mijn werk als oefentherapeut, geniet ik van mijn gezin. Mijn vriend en ik nemen regelmatig onze twee jonge zoontjes mee op ‘avontuur’ in het bos. Verder (kick)boks ik graag en volg ik Formule 1.

 


 

Registraties/erkenningen

Lid van de VVOCM (beroepsvereniging van oefentherapeuten)
 

 

KP geregistreerd (het kwalitieitsregister van paramedici)

 

Geregistreerd bekkenoefentherapeut in opleiding. Registratie verwacht in 2022.